1. Cura de 120 de oua cu durata de 25 de zile:
- prima zi – 3 oua;
- a doua zi – 3 oua;
- a treia zi – 4 oua;
- a patra zi – 5 oua;
- in continuare, pana la cea de-a 25-a zi, cate 5 oua pe zi.
Indicata pentru:
1. Hipertensiune arteriala.
2. Ulcer.
3. Tulburari digestive.
4. Conjunctivite.
5. Urticarii.
6. Tuse convulsiva.
2. Cura de 240 de oua cu durata de 49 de zile:
- prima zi – 3 oua;
- a doua zi – 3 oua;
- a treia zi – 4 oua;
- a patra zi – 5 oua;
- in continuare, pana la cea de-a 49-a zi, cate 5 oua pe zi.
Indicata pentru:
1. Arteroscleroza.
2. Diabet.
3. Guta.
4. TBC.
5. Anemie.
6. Migrene.
7. Scleroza coronariana.
8. Stari nervoase.
9. Alergii.
10. Dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora.
11. Astm bronsic
12. Impotenta
13. Obezitate
14. Boli de ficat.
15. Boli de rinichi.
16. Normalizarea activitati inimi.
17. Colesterol marit.
18. Regenerarea sistemul nervos
19. Reimprospatarea organismului.
20. Ca tratament de frumusete pentru ten.
II. Cura pentru copii se realizeaza, astfel:
1. Cura de 120 de oua cu durata de 31 de zile, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 11-16 ani:
- primele 4 zile – 3 oua;
- a cincea zi – 4 oua;
- in continuare, pana la cea de-a 31-a zi, cate 4 oua pe zi.
2. Cura de 90 de oua cu durata de 30 de zile, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 8-11 ani:
- se administreaza in fiecare zi, pana la cea de-a 30-a zi, cate 3 oua pe zi.
3. Cura de 60 de oua cu durata de 20 de zile, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 4-8 ani:
- se administreaza in fiecare zi, pana la cea de-a 20-a zi, cate 3 oua pe zi.
4. Cura de 60 de oua cu durata de 30 de zile, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1-4 ani:
- se administreaza in fiecare zi, pana la cea de-a 30-a zi, cate 2 oua pe zi.
5. Cura de 30 de oua cu durata de 30 de zile, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni-1 an:
- se administreaza in fiecare zi, pana la cea de-a 30-a zi, cate 1 ou pe zi.
Ouale de prepelita un rol foarte important in catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.
TRATAMENT PENTRU DIABETICI!
M-AM GANDIT AZI SA PUBLIC CATEVA RETETE SI TRATAMENTE PENTRU BOLNAVII DE DIABET!Terapia cu oua de prepelita
Prepelita este o pasare salbatica de mici dimensiuni, ceva mai dezvoltata decat porumbelul domestic. Ea poate fi intalnita in Asia, Europa, Africa, Australia si America de Nord. Este migratoare. Chinezii au reusit s-o domesticeasca, in urma cu peste o mie de ani. De la acestia au importat-o japonezii, care au trecut la inmultirea si perfectionarea ei, astfel incat pana in zilele noastre s-a ajuns la o adevarata industrie de mare importanta economica. Daca prepelita europeana mai este inca migratoare, produce si cloceste, o data pe an, pana la 12 oua, cea japoneza produce anual peste 250 de oua, insa nu mai are aptitudini de zbor si nici nu cloceste.
Datorita carnii lor delicioase, aceste pasari de crescatorie au devenit din ce in ce mai cautate, mai cu seama in Europa occidentala si in America de Nord. Dar nu numai atat. Carnea si ouale de prepelita sunt recunoscute si pentru efectele benefice din punct de vedere medical, fapt pentru care sunt solicitate pe piata mondiala. In plus, necesita spatii reduse pentru crestere, iar cheltuielile necesare echipamentului, procurarii materialului de matca si de hrana sunt destul de mici. Efectul tamaduitor al oualor de prepelita este dovedit, dupa zeci de ani de cercetari, de catre medici din diverse tari, printre care si din tara noastra. In urma cercetarilor si a experimentarilor in clinici si in sanatorii, s-a constatat ca, fata de oul de gaina, cel de prepelita contine de cinci ori mai mult fosfor, de sapte ori si jumatate mai mult fier, de sase ori mai multa vitamina B1 si de cincisprezece ori mai multa vitamina B2.
De asemenea, contine intregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu. Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic. Se folosesc benefic in perioada pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.Schinduful este o planta ierboasa, de nici jumatate de metru inaltime, cu frunze de un verde deschis si cu marginea usor dintata, cu flori albe-liliachii si seminte mici, de culoare cafenie. Creste la noi in zona sud-estica a tarii, in special in judetele Constanta si Braila. De obicei este cultivata, dar in unele zone s-a salbaticit, crescand spontan mai ales acolo unde are caldura suficienta. Este foarte dificil de cules si mai ales de procesat manual (semintele trebuie treierate), motiv pentru care cel mai simplu este sa achizitionam planta din Plafaruri si din magazinele naturiste. O gasim sub numele de schinduf (Trigonella foenum graecum) sau de fenugrec – o abreviere de la denumirea sa stiintifica.
Diabetul de tip Ii insulinodependent – se face o cura de 12 luni cu infuzie combinata de schinduf, din care se beau cate 2-3 cani pe zi. Tratamentul incepe gradat: in prima saptamana se bea doar o cana pe zi, in cea de a doua saptamana se beau doua cani pe zi, abia in a treia saptamana ajungandu-se sa se bea zilnic trei cani de infuzie combinata de schinduf. Aceasta gradare a tratamentului trebuie corelata cu un control permanent, zilnic, al glicemiei, si cu o indrumare medicala speciala. Schinduful este un hipoglicemiant puternic in timp, care va necesita reducerea gradata a dozelor de insulina. Atunci cand este tinut si un regim alimentar corect, este posibil ca gratie actiunii schindufului, sa se poata chiar renunta complet la dozele de insulina injectate zilnic.
Diabetul de tip Ii non-insulinodependent – se face o cura de 3-6 luni cu schinduf, timp in care se iau 4 lingurite de pulbere pe zi. Pe timpul tratamentului se va verifica glicemia la cel mult doua saptamani, pentru a inregistra progresele si pentru a putea fi ajustat restul medicatiei hipoglicemiante.
Diabetul de tip I (juvenil) – tratamentul cu schinduf are in acest caz doar rol de adjuvant, ajutand la reducerea dozei de insulina si contracarand efectele secundare ale diabetului (in special asupra sistemului cardiovascular). Se administreaza pe termene lungi (sase luni cu cate o luna de pauza), cate 2 cani de infuzie combinata pe zi.Ceapa:
Doua studii independente, facute de spitalele universitare ale unor facultati de medicina din India, arata ca un consum zilnic semnificativ de ceapa cruda (140 de grame pe zi) scade glicemia, prevenind si chiar tratand diabetul. Interesant este ca in aceleasi studii s-a pus in evidenta un alt fapt remarcabil: ceapa NU reduce nivelul glicemiei la cei care nu sufera de diabet.Diabetul tratat cu un medicament naturist - Diavit
O poveste de necrezut, in care este implicata si “Formula As”: cum a descoperit savantul clujean, prof. univ. dr. Roman Morar, ca Eridiaromul, medicamentul creat de el, poate sa vindece, intr-o formula imbunatatita, si diabetul.
Medicina romaneasca da o lovitura internationala:-Diavit-
“Nici un om de stiinta nu poate contesta cercetarile noastre”
- Eridiaromul nu mai e singur pe lume. Recent ati realizat un nou produs natural “infratit” – botezat Diavit, pe cale sa revolutioneze lumea medicala. Care este povestea lui?
- Totul a plecat de la scrisorile cititorilor “Formulei As”, prin care ne relatau ca le scadea glicemia in urma tratamentului cu Eridiarom. Oamenii imi scriau ca luasera Eridiarom pentru dureri abdominale si diaree si se simt foarte bine la capitolul diabet. Dar ma mai intrebau ce doza trebuie luata ca sa scape de injectiile cu insulina. Cunosteam actiunea usor hipoglicemianta a extractului de afine, insa nu ma gandisem niciodata ca am putea ajunge la aceste rezultate uimitoare. Acest fapt m-a obligat sa incep noi experiente pe animale de laborator. Am observat ca prin tratamentul cu Eridiarom este stimulat procesul regenerativ al pancreasului, care este afectat de diabet (celulele beta care produc insulina sunt distruse). Dupa trei luni, celulele erau aproape complet refacute, acestea incepand sa secrete din nou insulina.
- Descoperirea dvs. este cu adevarat revolutionara!
- Intr-adevar, vindecarea diabetului parea de domeniul fantasticului acum cativa ani. Ei bine, se pare ca am gasit un nou drum in tratamentul acestei boli. Toate cercetarile noastre au scos la iveala aspecte stiintifice perfect logice, pe care nici un om de stiinta din domeniul medical nu le poate contesta. Ba si mai mult. Observand ca la diabetici se diminueaza valorile normale de microminerale din sange, si stiind ca cea mai buna sursa naturala de minerale si vitamine este catina, in compozitia noului nostru produs am combinat afinul cu catina, doua plante binecuvantate de Dumnezeu. Asocierea dintre cele doua concentrate naturale este exceptionala. Doza este de 3 g pe zi, iar tratamentul are rezultate imediate. Dupa primele zile dispare constipatia, dupa 20-25 de zile medicamentul actioneaza asupra retinei si se imbunatateste vederea (rezultate foarte bune s-au obtinut in retinopatiile diabetice). Un alt rezultat benefic este dat de polifenoli, prezenti in cantitati mari in Diavit: capilarele devin elastice, se imbunatateste circulatia sanguina, se normalizeaza tensiunea arteriala si, in final, dispar durerile musculare. Scaderea valorilor glicemiei s-a observat in majoritatea cazurilor, chiar din prima saptamana de tratament cu Diavit.
Prepelita este o pasare salbatica de mici dimensiuni, ceva mai dezvoltata decat porumbelul domestic. Ea poate fi intalnita in Asia, Europa, Africa, Australia si America de Nord. Este migratoare. Chinezii au reusit s-o domesticeasca, in urma cu peste o mie de ani. De la acestia au importat-o japonezii, care au trecut la inmultirea si perfectionarea ei, astfel incat pana in zilele noastre s-a ajuns la o adevarata industrie de mare importanta economica. Daca prepelita europeana mai este inca migratoare, produce si cloceste, o data pe an, pana la 12 oua, cea japoneza produce anual peste 250 de oua, insa nu mai are aptitudini de zbor si nici nu cloceste.
Datorita carnii lor delicioase, aceste pasari de crescatorie au devenit din ce in ce mai cautate, mai cu seama in Europa occidentala si in America de Nord. Dar nu numai atat. Carnea si ouale de prepelita sunt recunoscute si pentru efectele benefice din punct de vedere medical, fapt pentru care sunt solicitate pe piata mondiala. In plus, necesita spatii reduse pentru crestere, iar cheltuielile necesare echipamentului, procurarii materialului de matca si de hrana sunt destul de mici. Efectul tamaduitor al oualor de prepelita este dovedit, dupa zeci de ani de cercetari, de catre medici din diverse tari, printre care si din tara noastra. In urma cercetarilor si a experimentarilor in clinici si in sanatorii, s-a constatat ca, fata de oul de gaina, cel de prepelita contine de cinci ori mai mult fosfor, de sapte ori si jumatate mai mult fier, de sase ori mai multa vitamina B1 si de cincisprezece ori mai multa vitamina B2.
De asemenea, contine intregul complex de vitamine A, B, D3, E, plus calciu, zinc, sulf si potasiu. Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic. Se folosesc benefic in perioada pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.Schinduful este o planta ierboasa, de nici jumatate de metru inaltime, cu frunze de un verde deschis si cu marginea usor dintata, cu flori albe-liliachii si seminte mici, de culoare cafenie. Creste la noi in zona sud-estica a tarii, in special in judetele Constanta si Braila. De obicei este cultivata, dar in unele zone s-a salbaticit, crescand spontan mai ales acolo unde are caldura suficienta. Este foarte dificil de cules si mai ales de procesat manual (semintele trebuie treierate), motiv pentru care cel mai simplu este sa achizitionam planta din Plafaruri si din magazinele naturiste. O gasim sub numele de schinduf (Trigonella foenum graecum) sau de fenugrec – o abreviere de la denumirea sa stiintifica.
Diabetul de tip Ii insulinodependent – se face o cura de 12 luni cu infuzie combinata de schinduf, din care se beau cate 2-3 cani pe zi. Tratamentul incepe gradat: in prima saptamana se bea doar o cana pe zi, in cea de a doua saptamana se beau doua cani pe zi, abia in a treia saptamana ajungandu-se sa se bea zilnic trei cani de infuzie combinata de schinduf. Aceasta gradare a tratamentului trebuie corelata cu un control permanent, zilnic, al glicemiei, si cu o indrumare medicala speciala. Schinduful este un hipoglicemiant puternic in timp, care va necesita reducerea gradata a dozelor de insulina. Atunci cand este tinut si un regim alimentar corect, este posibil ca gratie actiunii schindufului, sa se poata chiar renunta complet la dozele de insulina injectate zilnic.
Diabetul de tip Ii non-insulinodependent – se face o cura de 3-6 luni cu schinduf, timp in care se iau 4 lingurite de pulbere pe zi. Pe timpul tratamentului se va verifica glicemia la cel mult doua saptamani, pentru a inregistra progresele si pentru a putea fi ajustat restul medicatiei hipoglicemiante.
Diabetul de tip I (juvenil) – tratamentul cu schinduf are in acest caz doar rol de adjuvant, ajutand la reducerea dozei de insulina si contracarand efectele secundare ale diabetului (in special asupra sistemului cardiovascular). Se administreaza pe termene lungi (sase luni cu cate o luna de pauza), cate 2 cani de infuzie combinata pe zi.Ceapa:
Doua studii independente, facute de spitalele universitare ale unor facultati de medicina din India, arata ca un consum zilnic semnificativ de ceapa cruda (140 de grame pe zi) scade glicemia, prevenind si chiar tratand diabetul. Interesant este ca in aceleasi studii s-a pus in evidenta un alt fapt remarcabil: ceapa NU reduce nivelul glicemiei la cei care nu sufera de diabet.Diabetul tratat cu un medicament naturist - Diavit
O poveste de necrezut, in care este implicata si “Formula As”: cum a descoperit savantul clujean, prof. univ. dr. Roman Morar, ca Eridiaromul, medicamentul creat de el, poate sa vindece, intr-o formula imbunatatita, si diabetul.
Medicina romaneasca da o lovitura internationala:-Diavit-
“Nici un om de stiinta nu poate contesta cercetarile noastre”
- Eridiaromul nu mai e singur pe lume. Recent ati realizat un nou produs natural “infratit” – botezat Diavit, pe cale sa revolutioneze lumea medicala. Care este povestea lui?
- Totul a plecat de la scrisorile cititorilor “Formulei As”, prin care ne relatau ca le scadea glicemia in urma tratamentului cu Eridiarom. Oamenii imi scriau ca luasera Eridiarom pentru dureri abdominale si diaree si se simt foarte bine la capitolul diabet. Dar ma mai intrebau ce doza trebuie luata ca sa scape de injectiile cu insulina. Cunosteam actiunea usor hipoglicemianta a extractului de afine, insa nu ma gandisem niciodata ca am putea ajunge la aceste rezultate uimitoare. Acest fapt m-a obligat sa incep noi experiente pe animale de laborator. Am observat ca prin tratamentul cu Eridiarom este stimulat procesul regenerativ al pancreasului, care este afectat de diabet (celulele beta care produc insulina sunt distruse). Dupa trei luni, celulele erau aproape complet refacute, acestea incepand sa secrete din nou insulina.
- Descoperirea dvs. este cu adevarat revolutionara!
- Intr-adevar, vindecarea diabetului parea de domeniul fantasticului acum cativa ani. Ei bine, se pare ca am gasit un nou drum in tratamentul acestei boli. Toate cercetarile noastre au scos la iveala aspecte stiintifice perfect logice, pe care nici un om de stiinta din domeniul medical nu le poate contesta. Ba si mai mult. Observand ca la diabetici se diminueaza valorile normale de microminerale din sange, si stiind ca cea mai buna sursa naturala de minerale si vitamine este catina, in compozitia noului nostru produs am combinat afinul cu catina, doua plante binecuvantate de Dumnezeu. Asocierea dintre cele doua concentrate naturale este exceptionala. Doza este de 3 g pe zi, iar tratamentul are rezultate imediate. Dupa primele zile dispare constipatia, dupa 20-25 de zile medicamentul actioneaza asupra retinei si se imbunatateste vederea (rezultate foarte bune s-au obtinut in retinopatiile diabetice). Un alt rezultat benefic este dat de polifenoli, prezenti in cantitati mari in Diavit: capilarele devin elastice, se imbunatateste circulatia sanguina, se normalizeaza tensiunea arteriala si, in final, dispar durerile musculare. Scaderea valorilor glicemiei s-a observat in majoritatea cazurilor, chiar din prima saptamana de tratament cu Diavit.